0251 - 247 415

Verkoop van sieraden: merken en handgemaakt.


Jeann@ - Goudsmid collectie

Collectie

Armbanden van Jeann@

Armbanden

icon-armband
Horloges van Jeann@

Horloges

icon-armband
Oorbellen van Jeann@

Oorbellen

icon-armband
Trouwringen van Jeann@

Trouwringen

icon-armband

Wilt u mooie nieuwe sieraden kopen? Dan bent u bij Jeann@ Goudsmid aan het goede adres. Niet alleen smeed ik graag een sieraad op maat voor u – ik houd me eveneens bezig met de verkoop van sieraden in Castricum. U heeft keuze uit een ruim assortiment van diverse merken en mijn eigen handgemaakte sieradenlijn. Bekijk mijn volledige aanbod voor de sieradenverkoop online of in de zaak!

Diverse merken

Bij mij kunt u terecht voor de verkoop van sieraden als armbanden, kettingen en oorbellen. Tevens heb ik horloges van een aantal hoogwaardige merken in de aanbieding. Deze merken kenmerken zich als volgt:

Vendoux
Dit merk staat voor kwaliteit, modebewustheid en expressie van eigen identiteit. Ze biedt dan ook zilveren, gouden en rosé horloges aan zowel dames als heren, alsmede diverse verschillende armbanden.

Prisma
Expressie van karakter is hét uitgangspunt van Prisma. In het aanbod treft u zeer uiteenlopende horloges aan, zodat er voor ieder wel wat wils tussen zit. Van elegante zwarte leren bandjes met een donkere wijzerplaat, tot zilver met diamanten en een wit uurwerk en van alles daartussenin.

Tacs
Horloges van Tacs beschikken over een strak, modern en vaak monochromatisch uiterlijk. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel dames als heren en voor allerlei persoonlijke stijlen.

Giorgio Fedon

Mondaine

G-Shock

Casio

Met deze horloges bent u letterlijk en figuurlijk helemaal bij de tijd. Ontdek mijn aanbod zelf: bezoek gerust de winkel om de producten te bekijken en te passen.

Eigen sieradenlijn

Als goudsmid ben ik bekwaam in het zelf smeden van sieraden. In mijn winkel kunt u daarom mijn eigen handgemaakte sieraden kopen. Ik maak en verkoop sieraden van edelmetalen als goud of zilver en met diamanten accenten. Wat dacht u van stoere ringen met bijvoorbeeld maansteen of onyx ingelegd? Of een mooie ketting met labradoriet? Daarnaast verkoop ik bijzondere sieraden, bijvoorbeeld in de vorm van een sneeuwvlok of gitaar.
Voor de verkoop van sieraden bent u van harte welkom in mijn winkel in Castricum. Onlangs is er een nieuw merk aan de collectie toegevoegd: Dreamcatcher! Ik help u graag met het uitzoeken van de meest passende accessoires. Neem contact met mij op via telefoonnummer 0251-247415, via het contactformulier of kom gewoon gezellig langs!
dus thuis nog goudproducten liggen die u niet meer gebruikt? Kom dan langs om al uw oude sieraden en goud te verkopen.

Goud is geld waard

Van oud goud kan een goudsmid zoals ikzelf nog veel moois maken. Gooi de sieraden die u niet meer draagt dus zeker niet weg! Bovendien kunt u hier vaak nog een mooie prijs voor krijgen. Met mijn jaren van ervaring in de branche kan ik de waarde van uw oude sieraden berekenen en u hier een eerlijke prijs voor bieden. Deze prijs is op basis van de actuele goudprijs en de zuiverheid van het goud (hoeveel karaat).

Sieraden zonder merk

Voor mijn inkoop van sieraden maakt het niet uit of het om ringen, armbanden, kettingen of andere bijouterie gaat. Gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde ringen of grafeerbandjes kunt u eveneens bij Jeann@ Goudsmid verkopen. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat ik geen merken inkoop. Bij mij kunt u echter wel al uw merkloze sieraden kwijt. Inkoop van goud behoort evengoed tot de mogelijkheden. Wilt u direct een vervanging voor het oude sieraad dat u wegdoet? In mijn atelier vindt u diverse andere mooie sieraden. Hier kunt u tevens een beroep op mij doen om iets op maat te laten maken.

Natuurlijk staat u er altijd vrij in langs te komen in mijn winkel in Castricum of contact met mij op te nemen. Ik sta u graag te woord indien u nog vragen heeft over mijn inkoop van sieraden. Bereik mij snel en eenvoudig via 0251-247415 of laat een bericht achter in het contactformulier op de website voor meer informatie.