0251 - 247 415 MENU

Verkoop van sieraden: merken en handgemaakt.


Jeann@ - Goudsmid collectie

Collectie

In opdracht van Jeann@

In opdracht

Trouwringen van Jeann@

Trouwringen

Oorbellen van Jeann@

Oorbellen

Colliers/Hangers van Jeann@

Colliers/Hangers

Wilt u mooie sieraden kopen? Dan bent u bij Jeann@ Goudsmid aan het goede adres. Niet alleen smeed ik graag een sieraad op maat voor u – ik houd me eveneens bezig met de verkoop van sieraden in Castricum. U heeft keuze uit een ruim assortiment van diverse merken en mijn eigen handgemaakte sieradenlijn. Bekijk mijn volledige aanbod voor die sieradenverkoop online of in de zaak.

Eigen sieradenlijn

Als goudsmid ben ik bekwaam in het zelf smeden van sieraden. In mijn winkel kunt u daarom mijn eigen handgemaakt sieraden kopen. In de etalage is ook een groot deel van mijn eigen collectie te zien. Veelal werk ik in goud met edelstenen of met diamant. Alle gebruikte edelstenen zijn allemaal natuurlijke producten, de meeste volledig uniek. Een groot deel hiervan kunt u ook online bekijken.

Diverse merken

Bij mij kunt u terecht voor de verkoop van sieraden als ringen, armbanden, colliers en oorbellen. Tevens heb ik horloges van een aantal hoogwaardige merken in de aanbieding. Deze kenmerken zich als volgt:

 • Prisma

  Expressie van karakter is hét uitgangspunt van Prisma. In het aanbod treft u zeer uiteenlopende horloges aan, zodat er voor ieder wel wat wils tusen zit. Van elegante zwarte leren bandjes met een donkere wijzerplaat, tot zilver met stenen en een wit uurwerk en van alles daartussenin.

 • Tacs

  Horloges van Tacs beschikken over een strak, modern en vaak monochromatisch uiterlijk. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel dames als heren en voor allerlei persoonlijke stijlen. Elk Tacs horloge heeft een uniek ontwerp, van een radio tot een zeepje, van een zandloper tot een peper- en zoutstel.

 • Giorgo Fedon 1919

  Dit merk bestaat alweer een eeuw, wat je ook terugziet in de naam! Als dochterbedrijf van Seiko mag je dan ook wel wat verwachten. Met de robuuste uitstraling en veelal opengewerkte uurwerken heb je te maken met een statement horloge van heb ik jou daar! Het merendeel van de collectie zijn automaten, wat betekent dat het horloge oplaadt door beweging.

 • G-shock

  G-SHOCK werd ontwikkeld toen horloges nog als fragiele instrumenten werden beschouwd. Alles begon met een jonge ingenieur van CASIO, die ervan droomde ‘een horloge te ontwerpen dat niet kapot gaat, ook niet als je het laat vallen’. In 1974 ontworpen en sindsdien niet meer weg te denken. Al snel waren de schokbestendige G-SHOCK-horloges synoniem voor robuustheid, innovatie en multifunctionaliteit.

 • Casio

  CASIO was een van de eerste horlogeproducenten die digitale uurwerken produceerden die niet alleen de tijd bijhielden, maar dankzij de talrijke functies in veel situaties nuttig van pas kwamen.

Sieraden:

 • Dreamcatcher

  Vang je dromen op met een fraaie Dreamcatcher sieraden set. Het geheel vormt een krachtig en spiritueel sieraad dat negatieve energieën blokkeert en positieve gedachten en gevoelens voor jou vasthoudt. Elke set bestaat uit een edelstalen ketting, hanger en veer. De ketting en hanger hebben dezelfde kleur, maar de veer juist niet, waardoor de set een extra sprekend accent krijgt. Uiteraard kun je van de verschillende onderdelen ook je eigen set samenstellen. De sieraden zijn fraai vormgegeven met warme kleuren en een uitstekende afwerking. De vier basiskleuren van de sets zijn: roségoudkleurig, zilverkleurig, zwart en mokka. Selecteer jouw eigen set en laat je meevaren op de dromen die je daarmee vangt.

 • Imotionals

  Imotionals is een sieraad voor jong en oud en staat als Nederlands sieradenmerk bekend om zijn betaalbare, draagbare, zilveren sieraden. Imotionals sieraden zijn van hoge kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf €9,99. Iedere maand worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Ontworpen door onze Nederlandse designers en geïnspireerd op de laatste fashiontrends.

Ik help u graag met het uitzoeken van de meest passende accessoires. Neem contact met mij op via telefoonnummer 0251-247415, via het contactformulier of kom gewoon gezellig langs!