0251 - 247 415 MENU

Een sieraad of horloge laten repararen.


Repareren.

Repareren

Laat uw sieraden professioneel repareren door Jeann@ Goudsmid

Uw sieraad is kapot en lijkt niet meer te redden. Wat nu? Niet uw sieraad weggooien in ieder geval, dat zou zonde zijn! Bij Jeann@ Goudsmid in Castricum kunt u uw dierbare sieraad namelijk laten repareren. Ik ben als juwelier en goudsmid gecertificeerd, waardoor ik u kan verzekeren dat ik uw sieraad vakkundig kan herstellen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw sieraden nog jarenlang meegaan.

Allerhande sieradenreparaties

Sieradenreparaties mogen niet zomaar uitgevoerd worden, hiervoor is een certificaat nodig. Als professioneel goudsmid beschik ik over dit certificaat, waardoor u bij mij terecht kunt voor alle mogelijke sieradenreparaties. Hier vindt u voorbeelden van reparaties die ik voor u kan uitvoeren:

  • Het herstellen van gebroken kettingen
  • Het vervangen van versleten schakels
  • Het plaatsen van nieuwe sluitingen
  • Het repareren van ringen op maat
  • Het repareren van kapotte horloges

Alle sieraden kunnen gerepareerd worden, maar vooral eigenaren van sieraden met een speciale betekenis kunnen veel baat hebben bij sieradenreparaties. U moet er toch niet aan denken dat uw verlovings- of trouwring niet meer te redden valt? Of dat de ketting of armband die u van een dierbare heeft gekregen niet meer gedragen kan worden? Sieraden van sentimentele waarde hoeven niet weggegooid te worden wanneer ze kapot zijn gegaan. Met hetzelfde gemak laat u deze sieraden namelijk repareren bij Jeann@ Goudsmid! U kunt erop rekenen dat ik in alle gevallen van reparatie, vakkundig te werk zal gaan.

Snel en langer plezier van uw sieraad

Deskundige sieradenreparaties zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van uw dierbare sieraden. In de meeste gevallen is uw sieraad al binnen een week gerepareerd bij Jeann@ Goudsmid. Uiteraard zal ik u ervan op de hoogte stellen indien de reparatie iets langer zal duren. De mate van schade aan uw sieraad is niet van belang bij Jeann@ Goudsmid, zowel sieraden met kleine beschadigingen als compleet kapotte sieraden zal ik onder handen nemen op mijn reparatietafel.

Contact

Is uw sieraad toe aan reparatie? Of wilt u meer weten over het repareren van sieraden bij Jeann@ Goudsmid? Kom dan gerust langs in mijn juwelierszaak en goudsmederij in Castricum! Ik zal ieder sieraad vakkundig behandelen tot op het moment dat deze weer met plezier gedragen kan worden. U kunt mij ook altijd even bellen op het nummer 0251-247415 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.

Openingstijden

Geesterduin 16, 1902 EK Castricum - Tel: 0251-247415
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30
Zondag: GESLOTEN