0251 - 247 415

Een sieraad, horloge of klok laten repararen.


Repareren.

Repareren

Laat Jeann@ professioneel uw sieraden repareren

Wanneer een sieraad kapot gaat, hoeft u deze natuurlijk niet meteen weg te gooien. Sieraadreparatie is in veel gevallen nog mogelijk. Kom daarom langs bij Jeann@ Goudsmid en laat mij uw sieraden repareren in Castricum. Ik ben vanzelfsprekend gecertificeerd en zal uw sieraad vakkundig herstellen. Zo heeft u er nog jaren plezier van.

Allerhande reparaties

Om sieraden te mogen repareren is een certificaat nodig. Als professioneel goudsmid beschik ik hierover. Daarom kunt u ook bij mij terecht voor alle mogelijke sieradenreparaties. Voorbeelden van reparaties die ik voor u kan uitvoeren zijn:

  • Het herstellen van gebroken kettingen
  • Het vervangen van versleten schakels tussen armbanden
  • Het plaatsen van nieuwe sluitingen
  • Het repareren van ringen op maat
  • Horlogereparatie

Reparatie is natuurlijk mogelijk voor alle sieraden, maar biedt in het bijzonder uitkomst bij sieraden die bijvoorbeeld een speciale betekenis hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verlovings- of trouwring, een ketting die u cadeau heeft gekregen of een armband die u op maat heeft laten maken. Het sieraad heeft dan sentimentele waarde, wat weggooien helemaal zonde maakt. In dit soort gevallen kunt u op mij rekenen om uw sieraden te repareren.

Snel en langer plezier van uw sieraad

Met een deskundige reparatie kunt u langer genieten van uw geliefde sieraden. Bij Jeann@ Goudsmid is uw sieraad doorgaans al binnen een week gerepareerd. Mocht dit langer duren, dan laat ik u dat vanzelfsprekend weten. Of het nu gaat om slechts een kleine beschadiging of veroudering, of een echt kapot sieraad; ik maak het graag voor u.

Wilt u een sieraad van reparatie voorzien? Kom dan langs in mijn juwelierszaak en goudsmederij in Castricum en ik zal vakkundig uw sieraden repareren. Wanneer u eerst nog meer informatie wilt of een vraag heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Bel naar 0251-247415 of maak gebruik van het online contactformulier. Ik help u graag verder.