0251 - 247 415

Contant geld voor uw oud goud.


Inkoop van uw sieraden en ander goud.

Inkoop

Hier bij Jeann@ Goudsmid bent u niet alleen aan het juiste adres om sieraden op maat te laten maken of om te laten repareren. Ook doe ik aan de inkoop van sieraden in Castricum. Heeft u dus thuis nog goudproducten liggen die u niet meer gebruikt? Kom dan langs om al uw oude sieraden en goud te verkopen.

Goud is geld waard

Van oud goud kan een goudsmid zoals ikzelf nog veel moois maken. Gooi de sieraden die u niet meer draagt dus zeker niet weg! Bovendien kunt u hier vaak nog een mooie prijs voor krijgen. Met mijn jaren van ervaring in de branche kan ik de waarde van uw oude sieraden berekenen en u hier een eerlijke prijs voor bieden. Deze prijs is op basis van de actuele goudprijs en de zuiverheid van het goud (hoeveel karaat).

Sieraden zonder merk

Voor mijn inkoop van sieraden maakt het niet uit of het om ringen, armbanden, kettingen of andere bijouterie gaat. Gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde ringen of grafeerbandjes kunt u eveneens bij Jeann@ Goudsmid verkopen. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat ik geen merken inkoop. Bij mij kunt u echter wel al uw merkloze sieraden kwijt. Inkoop van goud behoort evengoed tot de mogelijkheden. Wilt u direct een vervanging voor het oude sieraad dat u wegdoet? In mijn atelier vindt u diverse andere mooie sieraden. Hier kunt u tevens een beroep op mij doen om iets op maat te laten maken.Natuurlijk staat u er altijd vrij in langs te komen in mijn winkel in Castricum of contact met mij op te nemen. Ik sta u graag te woord indien u nog vragen heeft over mijn inkoop van sieraden. Bereik mij snel en eenvoudig via 0251-247415 of laat een bericht achter in het contactformulier op de website voor meer informatie.