0251 - 247 415 MENU

Contant geld voor uw oud goud.


Inkoop van uw sieraden en ander goud.

Inkoop

Bij Jeann@ Goudsmid is het niet alleen mogelijk om sieraden op maat te laten maken of om sieraden te laten repareren. Ik koop namelijk ook sieraden in van klanten die deze sieraden niet meer gebruiken. Als u thuis nog goudproducten heeft liggen waar u eigenlijk niks meer mee doet en die niet van sentimentele waarde voor u zijn: kom vooral langs, zodat u deze producten nog kunt verkopen!

Goud is geld waard

Voor oud goud kan een goudsmid, zoals ikzelf, nog veel moois maken. Gooi de sieraden die u niet meer draagt dus zeker niet weg! Bovendien kunt u hier vaak nog een mooie prijs voor krijgen. Met mijn jarenlange ervaring in de branche kan ik de waarde van uw sieraden berekenen en u hier een eerlijke prijs voor bieden. Deze prijs is op basis van de actuele goudprijs en de zuiverheid van het goud (de hoeveelheid karaat).

Sieraden zonder merk

Voor mijn inkoop van sieraden maakt het niet uit of het om ringen, armbanden, kettingen of andere bijouterie gaat. Gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde ringen of graveerbandjes kunt u eveneens bij Jeann@ Goudsmid verkopen. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat ik geen merken inkoop. Bij mij kunt u echter wel al uw merkloze sieraden kwijt. Inkoop van goud behoort evengoed tot de mogelijkheden. Wilt u direct een vervanging voor het oude sieraad dat u wegdoet? In mijn atelier vind u diverse andere mooie sieraden. Hier kunt u tevens een beroep op mij doen om iets op maat te laten maken. Natuurlijk staat u er altijd vrij in langs te komen in mijn winkel in Castricum of contact met mij op te nemen. Ik sta u graag te woord indien u nog vragen heeft over mijn inkoop van sieraden. Bereik mij snel en eenvoudig via 0251-247415 of laat een bericht achter in het contactformulier op de website voor meer informatie.

Openingstijden

Geesterduin 16, 1902 EK Castricum - Tel: 0251-247415
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30
Zondag: GESLOTEN