0251 - 247 415

Goudsmeden.


Goudsmeden is tof.

Goudsmeden

Sieraden laten goudsmeden bij Jeann@ Goudsmid.

Als goudsmid ben ik bekwaam en bevoegd om zelf sieraden te goudsmeden in Castricum. Wilt u een ketting of armband welke echt uniek is? Of bent u op zoek naar een perfect paar oorbellen voor een speciale gelegenheid? Ik maak het graag voor u op maat. Lees hier meer over de mogelijkheden en neem gerust contact op als u vragen of interesse heeft.

Een sieraad op maat

Sieraden maken is een vak op zich dat mij altijd al aansprak. Na jaren van ervaring in andere juwelierszaken, heb ik nu mijn eigen goudsmederij en juwelierswinkel in Castricum. Dat ik daar als edelsmid mag goudsmeden, is voor mij echt een droom die uitkomt. Ik werk altijd met passie en liefde voor mijn vak.

Hier bij Jeann@ Goudsmid kan ik als vrijwel de enige in de wijde omgeving oude sieraden omzetten tot mooie, nieuwe sieraden. Zo blaast u een sieraad dat u niet vaak meer draagt of dat verjaard is weer nieuw leven in. Zo’n sieraad kan ik volledig voor u op maat maken. Daarbij ben ik pas tevreden als u dat ook bent.

Maatwerk in samenwerking

Voor het goudsmeden bespreek ik uitvoerig uw wensen met u, zodat ik een goed beeld heb van wat u graag zou willen zien. Zaken als uiterlijk, materiaal en budget komen in zo’n gesprek naar voren. Zo krijgen wij beide een beeld van wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarna ga ik voor u aan de slag. Ik zorg te allen tijde voor een prachtig eindresultaat wat helemaal bij u en uw wensen aansluit. Draagt u graag een simpele gouden band? Of gaat u liever voor een ingewikkeld zilveren ontwerp met edelstenen? Laat mij weten wat u wilt en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is.
Ga een gesprek aan door langs te komen in mijn winkel of door van tevoren contact op te nemen. Telefonisch kan dit via 0251-247415. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ik geef u dan op korte termijn een inhoudelijke reactie.