0251 - 247 415 MENU

Goudsmeden.


Goudsmeden is tof.

Goudsmeden

Sieraden smeden bij Jeann@ Goudsmid

Bent u op zoek naar een unieke ketting of armband? Of komt er een speciale gelegenheid aan waarvoor u de perfecte oorbellen nodig heeft? Dan vindt u hoogstwaarschijnlijk wat u zoekt bij Jeann@ Goudsmid. Als goudsmid kan ik uw wensen verwerken in eigen creaties en ben ik bekwaam en bevoegd om uw sieraden te smeden in Castricum. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot sieraden die speciaal voor u op maat gemaakt worden? Lees dan vooral verder!

Een sieraad op maat

Sieraden maken is een vak op zich, een vak dat voor mij altijd al een grote aantrekkingskracht heeft gehad. Na mijn opleiding tot goudsmid heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende juwelierszaken, voordat ik zelf de touwtjes in handen nam. Nu ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen goudsmederij en juwelierswinkel: Jeann@ Goudsmid. Een droom van mij is werkelijkheid geworden doordat ik nu een eigen plek heb waar ik als edelsmid mag goudsmeden, iets waar ik met veel passie en liefde mee bezig ben.

Dat het mogelijk is om oude sieraden om te toveren tot mooie, nieuwe sieraden, is niet zo vanzelfsprekend. In de wijde omgeving van Castricum ben ik vrijwel de enige door wie dit aangeboden wordt. Op deze manier zorg ik ervoor dat er weer nieuw leven geblazen wordt in sieraden die zijn vergeten of niet graag meer gedragen worden. Deze sieraden kan ik opnieuw smeden tot volwaardige, op maat gemaakte sieraden. Ook sieraden verdienen namelijk een nieuwe kans!

Maatwerk door samenwerking

Vindt u het wat om samen met mij nieuwe sieraden te creƫren? U heeft in dit geval alle regie in handen als het gaat om het uiterlijk van uw nieuwe, op maat gemaakte sieraad. De mogelijkheden zijn in dit geval eindeloos. Voelt u zich het meest op uw gemak met een eenvoudige gouden band? Of ziet u uzelf eerder lopen met een uitdagend zilveren ontwerp met edelstenen? Samen bespreken we uw wensen op het gebied van uiterlijk, materiaal en budget, zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Uw wensen zullen worden vertaald in een prachtig ontwerp, waarmee ik voor u aan de slag ga om het perfecte sieraad voor u te smeden.

Contact

Wilt u graag met mij bespreken wat de verdere mogelijkheden zijn? Of heeft u nog vragen met betrekking tot op maat gemaakte sieraden of het smeden daarvan? Dan ga ik heel graag een gesprek met u aan. U bent van harte welkom in mijn winkel. Het is overigens ook mogelijk om mij telefonisch te bereiken door te bellen naar het nummer 0251-247415 of door het contactformulier op mijn website in te vullen.

Openingstijden

Geesterduin 16, 1902 EK Castricum - Tel: 0251-247415
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30
Zondag: GESLOTEN